Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Gordian Quest або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 30 квіт. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: Maximum Entertainment

Чити:

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

649.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Gordian Quest

Дата релізу: 30 квіт. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: Maximum Entertainment

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Очолюй групи до 3 героїв, щоб урятувати проклятий світ, яким править темрява. Виконуй небезпечні завдання, розвивай групи й перемагай моторошних чудовиськ. Тренуй і споряджай героїв та вдосконалюй їхні вміння, щоби здобути в битвах славу та здобич.

Ключові особливості
• Режим кампанії — вирушай в епічну подорож, щоб урятувати землі Рендії протягом чотирьох актів: від неспокійних земель Вестміру до загадкової Небесної Імперії.
• Режим королівств — динамічні пригоди в стилі roguelite. Кинь виклик грі, у якій постійно все змінюється, а загрози й винагороди неможливо передбачити. Пройди всі п’ять королівств або почни нескінченне випробування.
• Режим пригод — завершивши режим кампанії, візьми участь в унікальних випробуваннях, зокрема дослідженнях процедурно згенерованих карт і неосяжних підземель.
• Десять героїв — створи групу з трьох персонажів, кожен із яких має власний унікальний клас, набір умінь та ігровий стиль. Грай за мечника, клірика, єгеря, розбійника, чародія, друїда, барда, чорнокнижника, големанта або монаха.
• Сотні вмінь — загалом близько 800 активних і пасивних умінь для найсміливіших експериментів і комбінацій.
• Тренуй і споряджай героїв — персонажів можна вдосконалювати, тренувати й споряджати зброєю, обладунками та зачарованими аксесуарами, які посилять їхні здібності.
• Висока реграбельність — кожне проходження буде унікальним завдяки процедурно згенерованим картам і підземеллям, а також випадковим умінням героїв.
• Кілька рівнів складності — випробуй себе в надскладному режимі з перманентною смертю або грай казуально, коли смерть стає лише невеликою перешкодою на шляху до перемоги.
• Цінна здобич — збирай предмети та здобувай славу у своїх пригодах, щоби розблокувати могутні реліквії, які ще більше посилять здібності героїв.
• Збереження винагород і система прогресу — що більше ти граєш, то більше винагород отримуєш через систему артефактів. Це дасть додаткові переваги в майбутніх проходженнях.
• Прийняття рішень — визначай, як розвиватиметься твоя пригода, приймаючи важливі рішення та кидаючи кубики.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.