Press "Notify when price drops" button to track AEW: Fight Forever - Ultimate Edition price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 May 2024

Genre: Fighting

Rating:

Publisher: THQ NORDIC GMBH

Cheats:

Highest price

2,499.00 TL

Lowest price

2,499.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.17 / 5

Ratings: 1823

AEW: Fight Forever
AEW: Fight Forever - FTR Revival Pack
AEW: Fight Forever - Matt Hardy
AEW: Fight Forever - Pre-Order Incentive
AEW: Fight Forever - Season Pass 2
AEW: Fight Forever - Season Pass 2023
AEW: Fight Forever - Season Pass 3
AEW: Fight Forever - Season Pass 4
AEW Season Pass 4

Release date: 8 May 2024

Genre: Fighting

Rating:

Publisher: THQ NORDIC GMBH

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
AEW: Fight Forever Ultimate Edition ana oyunu ARTI Matt Hardy, Yaralı Matt Hardy, 1, 2, 3 ve 4. Sezon DLC'lerini, yani toplamda 17 güreşçiyi, 4 mini oyunu, Beat the Elite ve Turnuva Modu dahil olmak üzere iki yepyeni modu, 2023 Dynamite, gündüz ve akşam Kumsal, Japon Tapınağı ve Sonsuz Korku perili orman arenasının da dahil olduğu 4 yeni arenayı, artı 93 kozmetik ve kıyafet seçeneğini VE 20 yeni premium parçayı içeriyor. Diğer detaylar aşağıda:

- AEW: Fight Forever Matt Hardy Pack, pek çok Matt Hardy'den ikisini içeriyor: Matt Hardy ve Yaralı Matt Hardy.
- AEW: Fight Forever FTR: Revival Pack, AEW güreşçileri Dax Harwood ve Cash Wheeler'ı ARTI Join Us ve Deth Race-X mini oyunlarını içeriyor.
- AEW: Fight Forever Limitless Bunny Bundle, AEW güreşçileri The Bunny ve Keith Lee'yi ARTI MJF Car Thrash ve Sloth Sling mini oyunlarını içeriyor.
- AEW: Fight Forever Hookhausen Very Handsome, Very Evil Pack, AEW güreşçileri HOOK ve Danhausen'ı içeriyor.
- AEW: Fight Forever Dynamite Featuring The Acclaimed DLC, AEW tarihindeki en cesur Tag Team'i, yani Anthony Bowens ve The Acclaimed'den Max Caster'ı ARTI 2023 Dynamite arenasını içeriyor.
- AEW: Fight Forever Beat the Elite DLC, yepyeni bir oyun modu olan Beat the Elite'i içeriyor. Beat the Elite, en mücadeleci Fight Forever oyuncularına tek oyunculu, çevrimdışı çekişme imkanları sunuyor.
- AEW: Fight Forever The Storm is Coming DLC, Avustralyalı efsanevi kadınlar güreş şampiyonu Toni Storm'u içeriyor. Storm, 10 yeni parçayla birlikte Fight Forever oynanabilir güreşçi kadrosuna katılıyor.
- AEW: Fight Forever Swerve to the Beach DLC; Swerve Strickland'ı, gündüz ve akşam Kumsal arenalarını ve iki yeni kıyafet özelleştirme seçeneği içeriyor.
- AEW: Fight Forever Giant Swing in the Ring DLC; Claudio Castagnoli'yi, 30 yenilenmiş kozmetik seçeneği ve Claudio için alternatif bir giriş şarkısı içeriyor.
- AEW: Fight Forever Hayter's Gunna Game DLC, efsanevi Jamie Hayter'a ek olarak 5 yeni premium müzik parçası içeriyor!
- AEW: Fight Forever World War Joe DLC; Samoa Joe'yu, yeni Japon Tapınağı arenasını, iki yeni kıyafeti ve 11 yeni hareketi içeriyor.
- AEW: Fight Forever Rated Gold Superstar Pack; Adam Copeland'ı, yeni perili orman Sonsuz Korku arenasını, 30 yeni kozmetiği ve 7 yeni hareketi içeriyor.
- AEW: Fight Forever Switchblade Tournament Pack; Jay White'ı, 5 yeni premium müzik parçasını ve yeni Turnuva Modunu içeriyor.


İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi çok oyunculu (2 4 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.