Press "Notify when price drops" button to track BIT.TRIP RERUNNER +Avatar Paketi price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 May 2024

Genre: Music/rhythm

Rating:

Publisher: GAIJIN GAMES

Cheats:

Highest price

499.00 TL

Lowest price

499.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

BIT.TRIP RERUNNER
BIT.TRIP RERUNNER Choice Provisions Avatar
BIT.TRIP RERUNNER CommanderVideo Avatar
BIT.TRIP RERUNNER CommandgirlVideo Avatar
BIT.TRIP RERUNNER Timbletot Avatar

Release date: 3 May 2024

Genre: Music/rhythm

Rating:

Publisher: GAIJIN GAMES

Cheats:

BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER ile ritim ve platform oyunlarının heyecan dolu dünyasına geri dalmaya hazır olun!

Neden bu sevilen klasik yeniden yapılıyor? Çünkü yıllardır hayranlar BIT.TRIP RUNNER için bir seviye yapıcısı istiyorlar ve BIT.TRIP serisinin bayrak gemisi başlığı olarak, dünyaya istediklerini vermenin zamanının geldiğini düşündük. Ancak bu sıradan bir yeniden yapım değil...

Taze mekanikler, göz kamaştırıcı görseller ve sizi koltuğunuzda sallayacak bir soundtrack ile, orijinal BIT.TRIP RUNNER deneyimini yeni zirvelere taşıyoruz. Choice Provisions'ın yetenekli ekibi tarafından tasarlanan BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER, oyuncuları etkileyen ve onları ayakta tutan unutulmaz oyun deneyimleri sunma tutkusunun bir sonucudur. Takımın tutkusu her pikselde ve her ritimde parlıyor, bu da bu oyunun kalıcı bir iz bırakacağını garanti ediyor.

Ritmik engelleri aşmak için hassas sıçramaları, kaymaları, tekmelemeleri ve daha fazlasını ustalaşın. Ayrıca, tam özellikli BİT.TRİP RERUNNER +RUNNER MAKER olan RUNNER MAKER'ın eklenmesiyle sadece bir oyun oynamıyorsunuz - kendi maceranızı şekillendiriyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları zorlayacak, ilham verecek ve heyecanlandıracak seviyeler tasarlayın ve eylemi eşlik etmesi için kendi soundtrack'inizi besteleyin. Serinin uzun zamandır hayranı veya heyecan verici bir oyun deneyimi arayan yeni bir oyuncu olun, BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER herkes için bir şeyler sunuyor.

Bugün bize bu inanılmaz yolculuğa katılın ve BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER dünyasına katkıda bulunun!


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.