Press "Notify when price drops" button to track Gordian Quest price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 Nis 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Maximum Entertainment

Cheats:

Highest price

499.00 TL

Lowest price

499.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Gordian Quest

Release date: 30 Nis 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Maximum Entertainment

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Karanlığın hüküm sürdüğü lanetli bir dünyayı kurtarmak için çıkılan macerada en fazla 3 kahramanın bulunduğu grupları geliştir ve yönlendir. Diyarlarda gezinen ve gittikçe zorlu hâle gelen canavarları alt etmek için grupları dikkatlice yönetmen gereken tehlikeli görevlere çık. Savaşlarda zafer kazanmak için kahramanlarını eğitip donatarak yeteneklerini yükselt ve seni bekleyen bolca ödülü topla.

Ana Özellikler
• Hikâye Modu: Wrendia diyarını kurtarmak için sıkıntılı Westmire topraklarından esrarengiz Sky Imperium'a kadar dört Aşamada destansı bir yolculuğa çık.
• Diyar Modu: Temposu yüksek bir roguelite modu. Oyunun beklenmedik tehditlerle ve ödüllerle dolu, sürekli değişen versiyonunda mücadele et. Dört diyarın hepsini tamamla veya ne kadar ileri gidebileceğini görmek için sonsuz meydan okumaya başla.
• Macera Modu: Hikâye Modunu tamamladıktan sonra açılan bu modda yöntemsel oluşturulmuş haritaları keşfetmek, tekli çarpışma denemeleri ve yöntemsel oluşturulmuş dipsiz zindanlar da dâhil benzersiz meydan okumalara katıl.
• On Kahraman: Üç kişilik bir grubu oluşturacak bu karakterlerin her birinin benzersiz sınıfı, yetenekleri ve oynama tarzı vardır. Swordhand, Cleric, Ranger, Scoundrel, Spellbinder, Druid, Bard, Warlock, Golemancer veya Monk olarak oyna.
• Yüzlerce Yetenek: Kahramanların yaklaşık 800 pasif ve aktif yeteneği vardır. Bu yetenekleri sıra tabanlı savaşlarda kullanarak en sevdiğin kombinasyonları keşfedip belirleyebilirsin.
• Kahramanları Eğit ve Donat: Kahramanları yükseltebilir, eğitebilir ve geniş yelpazede silahlar, zırhlar ve büyülü tılsımlarla donatarak yeteneklerini geliştirebilirsin.
• Yüksek Tekrarlanabilirlik: Yöntemsel olarak oluşturulmuş haritaların ve zindanların yanı sıra rastgele hâle getirilmiş kahraman yetenekleri sayesinde her oyun bir öncekinden farklıdır.
• Çeşitli Zorluk Seviyeleri: Dişleri sıktıracak kalıcı ölüm deneyimi için ekstrem modu dene veya ölümün sadece bir aksilik sayıldığı sıradan modu oyna.
• Bolca Ganimet: Kahramanlarının yeteneklerini daha da yükseltecek güçlü yadigârların kilidini açmak için eşyaları topla ve maceralarında Ün kazan.
• Aktarılan Ödüller ve İlerleme Sistemi: Diyar Moduna, Hikâye Moduna veya Macera Moduna fayda sağlayabilecek Eser sistemi sayesinde oynadıkça daha da fazla ödül kazan.
• Karar Ver: Kritik kararlar verip zar atarak maceranın yönünü belirle.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.