Save extra 11% with discounted PlayStation Network Gift Card 25 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Gallop Glory: Obstacle Racing and Horse Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 mei 2024

Genre: Sports / Simulation / Educational

Rating:

Publisher: GameToTop Corporation LTD

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Gallop Glory: Obstacle Racing and Horse Simulator

Release date: 9 mei 2024

Genre: Sports / Simulation / Educational

Rating:

Publisher: GameToTop Corporation LTD

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Maak je klaar om je onder te dompelen in de opwindende wereld van de paardensport met "Gallop Glory: Obstacle Racing & Horse Simulator. Ervaar de sensatie van het rijden op majestueuze paarden en doe mee aan spannende hindernisraces in dit boeiende paardensimulatiespel. Ben jij bereid om aan een reis te beginnen om de ultieme ruiterkampioen te worden?

Kenmerken van het spel:
1. Meester paardrijden: Bedwing parcoursen, smeed banden met unieke paarden en win met precisie, snelheid en behendigheid.
2. Verken verschillende disciplines: Van springen tot cross-country races, test je vaardigheden in spannende wedstrijden tegen AI of vrienden. Train je paarden om uit te blinken en speel nieuwe uitdagingen vrij!
3. Bouw jouw droomstal: Ontwerp de perfecte omgeving met ruime weiden, gezellige stallen en geavanceerde trainingsfaciliteiten. Zorg voor je paarden en zie ze opbloeien onder jouw hoede.
4. Ontrafel een boeiend verhaal: Ga op reis om paardengeheimen te ontdekken, smeed banden met je paarden en dompel jezelf onder in verbluffende omgevingen met gedenkwaardige personages.
5. Overwin uitdagingen en bereik grootsheid: Navigeer door verraderlijk terrein, overwin obstakels en wees rivalen te slim af om de overwinning te claimen en prestigieuze prijzen te verdienen. Stijg op naar de top in de wereld van de paardensport!

Ben je klaar om te zadelen en te beginnen aan een onvergetelijke reis vol rijkunst en avontuur? Voeg je bij de legendes van de paardensport in "Gallop Glory: Obstacle Racing & Horse Simulator" Je lot als kampioensruiter wacht!


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.