Save extra 3% with discounted PlayStation Network Gift Card 100 EUR - Belgium

Press "Notify when price drops" button to track Afterdream price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 okt. 2023

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Feardemic

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, German, Japanese, Korean

Highest price

€10.99

Lowest price

€7.69

Lowest PS+ price

€7.14

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.29 / 5

Ratings: 17

Afterdream

Release date: 26 okt. 2023

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Feardemic

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, German, Japanese, Korean

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
✦ "AFTERDREAM is gewoon een van de beste retrohorrorgames die ik in jaren, zo niet decennia, heb gespeeld - Goed gedaan Jesse Makkonen. " - Tony Aksnes

✦ "Kortom, dit is de beste game tot nu toe van de ontwikkelaar en eentje om aan je lijst toe te voegen. " - Vulgar Knight

Verdwaal in een lucide droom, waarbij je de grenzen tussen werkelijkheid en fictie verlegt. Gebruik de vreemde camera om door het mysterieuze verblijf van de geesten te navigeren. Vind het doel van je nachtelijke bezoek in een levendige en droomachtige omgeving.
Navigeer door de obscure locatie die bevolkt wordt door geesten en verzamel voorwerpen om puzzels op te lossen terwijl je verder komt in het intrigerende verhaal. Kijk door de lens van je vreemde camera en fotografeer gemarkeerde objecten om ermee te communiceren.

FEATURES:
▪ Zijwaarts scrollende 2D met unieke art-stijl
▪ Interactie met verborgen voorwerpen door de lens van een vreemde camera
▪ Sfeervolle muziek en sound design
▪ Duik in een lucide droom, waarbij werkelijkheid en fictie in elkaar overvloeien
▪ Minimalistische maar efficiënte interface zodat de focus intact blijft
▪ Handgemaakt in Finland, geen asset flips of goedkope trucs! :)

GEBRUIKERSERVARINGEN:

♡ "This game is the result of someone who knows what he can do, using his skills and creativity to the fullest and creating an atmospheric, bizarre and unique journey. 5/5 for me!"

♡ "Awesome game, very well done, exactly what it aims to be! Loved every minute of it!"

♡ "Definitely recommend for anyone interested in a cozy spooky atmosphere."


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.